Over ons

We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Zzpkoffie, een jong maar groeiend bedrijf met potentie.

Tijdens de studie is het idee ontstaan om een webshop op te zetten om koffie te verkopen. Want wat is er nu makkelijker dan bestellen en wachten tot er aangebeld wordt.

Zzpkoffie richt zich op zoals de naam het al zegt de zzp’er. Je besteld gemakkelijk en snel de koffie die je wilt. Of het nu voor je Senseo, Dolce Gusto of Nespresso apparaat is, je vind het bij Zzpkoffie.

Maar waarom nu specifiek voor de zzp’er? Dat is eigenlijk heel simpel. naast het feit dat we natuurlijk ook leveren voor elke consument hebben we voor de zzp’er wat extra’s. Je ontvangt bij je bestelling namelijk altijd een factuur, welke je ook nog terug kunt vinden in je account. Hierdoor kun je ook de kosten voor de koffie declareren bij je aangifte. Ideaal toch?

En als kers op de taart werken we ook nog met een spaarsysteem. Bij elke bestelling ontvang je spaarpunten die in verhouding staan met je bestelde bedrag. Met die punten kun je bij een volgende bestelling weer korting krijgen!

Kortom; bij Zzpkoffie bestel je snel en gemakkelijk koffie en heb je inzicht in je facturen. Daarnaast spaar je nog voor mooie kortingen waardoor elke kop koffie weer een feestje is!