De 5 beste koffiezetapparaten onder de 200 euro

Ben jij iemand die opzoek is naar kwaliteit, maar voor een koffiemachine geen fortuin neer wilt leggen? Als het antwoord ‘ja’ is dan heb je geluk! Wij hebben voor de koffieliefhebbers die graag op een laag budget leven de 5 beste koffiezetapparaten onder € 200 op een rij gezet.

Vroeger moesten we een fortuin neerleggen voor deze dure geavanceerde koffiemachines.
Maar inmiddels zijn de prijzen voor koffieliefhebbers veel aantrekkelijker gemaakt. Je zult verrast zijn hoeveel kwaliteit er hedendaags uit € 200 te halen valt.

De 5 beste koffiezetapparaten voor minder dan € 200,-

1. Krups Dolce Gusto Melody 3
Dit is over het algemeen al een van de best verkochte Dolce Gusto koffiemachines en dat is geen toeval.
Deze koffiemachine heeft een pompdruk van maar liefst 15 Bar. Dit zorgt ervoor dat de Dolce Gusto Melody 3 een verrukkelijke crema laag kan verwezenlijken. Ook beschikt deze machine over een thermo-block. Dit is een metalen blok die er simpelweg voor zorgt dat je koffie zo snel mogelijk opwarmt, zodat jij sneller kan genieten van dat heerlijke kopje koffie. Samengevat vinden wij deze koffiemachine snel en efficiënt.

2. Philips Senseo HD6555/21
Ben jij iemand met veel haast en weinig tijd? Dan is de Senseo HD6555/21 misschien wel iets voor jou. Je kunt hiermee 2 kopjes klaarzetten in minder dan een minuut. Of je houdt van een grote sterke bak koffie, dan is er een optie om 2 koffie kopjes in een mok te vullen. De Senseo HD6555/21 beschikt over een extra grote waterreservoir van maar liefst 1,2 Liter. Dit is voldoende voor 8 kopjes Senseo koffie.

Hier houdt het nog niet op. Deze koffiemachine maakt ook gebruik van een koffie boost technologie! Dit houdt in dat bij het koffiepad vooraf heet water wordt toegevoegd waardoor het zijn smaak beter af zal geven.

3. Nespresso Essenza Mini
Liefhebbers van Nespresso houden over het algemeen van simpel en geen gedoe.
De Nespresso Essenza Mini doet er voor deze mensen nog een schepje bovenop.

Dit is Nespresso’s meest compacte koffiemachine die ze tot nu toe ontworpen hebben.
Met de Nespresso Essenza Mini moet je jezelf eerder afvragen waar hij niet kan staan dan waar die wel kan staan. Dit ontwerp is voor de koffieliefhebbers onder ons die van simpel houden. Nespresso maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Ook het schoonmaken is een taak die in minder dan een minuut klaar zou moeten zijn. De koffiemachine mag wel klein zijn, maar met een pompdruk van 19 Bar zet dit apparaat prestaties neer die je keer op keer zullen verassen.

4. Krups xp3208 Opio
Als je van afwisseling houdt dan past de Krups Opio perfect bij jou.
De Krups Opio maakt gebruik van een stoompijp die ervoor zorgt dat je elke creatie van koffie met melk kunt maken, waar je al die tijd al naar verlangt. Je kunt de instellingen zo aanpassen, zodat het aan al je koffiewensen zal voldoen.

Het ontwerp is klein en compact, ondanks een waterreservoir van 1,5 liter. Je zult dus niet om de 4 kopjes het water weer bij moeten gaan vullen. Deze koffiemachine bevat ongetwijfeld alles wat je nodig hebt om een heerlijk kopje gebrouwen koffie te zetten.

5. De’Longhi ECP35.31
De prijs kwaliteitsverhouding zit bij de ECP35.31 op de juiste plek. Het beschikt over alle basisbenodigdheden voor een heerlijk kopje koffie.
Net zoals de Krups Opio maakt deze koffiemachine ook gebruik van een stoompijpje.
Wachten zal bij de ECP35.31 ook geen probleem zijn, het opwarmen van het water duurt ongeveer 30 seconden en voor het melksysteem geldt hetzelfde.
Tot onze verbazing is deze machine ook erg stil.
Bij het zetten van koffie met dit apparaat zal je je voelen als een echte barista. De machine maakt heerlijke koffie en zijn specialiteiten liggen vooral bij de cappuccino.

Bron: portoffee